jelen 28 aprilDeca loših muzičara i S.A.R.S u emisiji Jelen Top 10

Nova emisija Jelen Top 10, obilovaće rok energijom kojom će sa bine studija „prašiti“ ovonedeljni gosti – bendovi „Deca loših muzičara“ i S.A.R.S.
Odličan povod za druženje voditelja Jugoslava Pantelića sa „Decom loših muzičara“ su dva jubileja koje je bend nedavno obeležio. Dvadeset i pet godina postojanja grupe i dvadeset godina od izlaska albuma „Dobar dan“, više su nego dobar razlog za mali muzički vremeplov kroz istoriju benda. Kroz razgovor sa domaćinom emisije pevač Ivan Jevtović podsetiće publiku na početke rada grupe i brojne hitove.
Da kao jedan od uživo najboljih bendova iz generacije „Brzih Bendova Srbije“, DLM i dalje zvuče moćno kao na samom početku, dokazaće i energičnim nastupom uživo u emisiji Jelen Top 10 gde će izvesti aktuelni hit „Flora i fauna“ kao i jednu od pesama koja je obeležila njihovu karijeru – „Disko klub“. U emisiji saznajte i kako je Ivan pomirio glumu i karijeru frontmena i kakva su njegova iskustva sa nastupa po Srbiji.
Drugi ovonedeljni gosti su regionalni fenomen – grupa S.A.R.S. Kroz razgovor sa frontmenom benda Žarkom Kovačevićem – Žaretom, saznaćemo koja pesma je, prema njihovom mišljenju, uspela da zaseni uspeh hita „Buđav lebac“, da li je tačno da su bend sa najviše nastupa u regionu i koje teme preovlađuju na aktuelnom albumu „Kuća časti“. Ako ih skoro niste gledali na nekom koncertu, iskoristite priliku da čujete kako uživo izvode pesmu „Lud“.
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS, Prvi program, nedelja 00:15
RTV Studio B, sreda 21h

Povezana vest:  Džon Ham režira prvu epizodu nove sezone Ljudi sa Menhetna