milorad dodik

Dodik: Pokušaćemo da se pridružimo Zvezdi i Partizanu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Partizanu na osvajanju Jadranske lige, Crvenoj zvezdi na plasmanu u Evroligu i obećao da će Igokea učiniti sve da se kroz kvalifikacije pridruži večitim beogradskim rivalima u elitnom evropskom takmičenju.
-Drago mi je zbog dobre organizacije završnog turnira, čestitam Partizanu na osvojenoj tituli i Crvenoj zvezdi na plasmanu u Evroligu. To su zaista veliki uspesi. Čestitke zaslužuje i Igokea koja je igrala najbolju košarku ove sezone, ali je nepravedno, zbog tumačenja pravila ostala bez plasmana u Evroligu. Igokea ima budućnost na čelu sa trenerom Draganom Bajićem. Pokušaćemo kroz kvalifikacije da dođemo do mesta u Evroligi. Pokazali smo da smo sposobni za organizaciju ovakvo turnira, verujem da su svi zaista uživali – rekao je Dodik.
Zadovoljstvo nije krio ni prvi čovek Jadranske lige Roman Lisac.
-Svi smo izuzetno zadovoljni organizacijom, hvala Laktašima na velikom trudu, kao i predsedniku Dodiku i načelniku policije. Veliki su bili izazovi u organizaciji turnira, ali sve je dobro prošlo. Pokazali smo da možemo da organizujemo i velike utakmice kao što je večiti derbi bez incidenata – istakao je Lisac.
Košarkaši Partizana u finalu Jadranske lige savladali su Crvenu zvezdu sa 71:63.

Povezana vest:  Alen Ajverson ima tumor?