ramirezOve srede u MTV Expresu zagrebačka grupa Ramirez
U sredu 7. aprila publici MTV-ja će se predstaviti zagrebački rock bend Ramirez, koji je je deo takozvanog novog talasa hrvatske muzike.
Okosnicu hrvatskog benda Ramirez od početka čine pevač i autor Aljoša Šerić, bubnjar Goran Leka i basista Ozren Ratković, dok su se gitaristi često menjali, sve do dolaska sadašnjeg člana Saše Jungića.
Singl Iste cipele pojavio se u proleće 2004. i izazvao veliki interes publike i izdavača. Bend je potpisao za DOP Records i krenuo u dovršavanje debitantskog albuma. Drugi singl Sve je OK još je više podigao atmosferu pred izlazak albuma, koji se konačno pojavio u jesen 2004. Dočekan izvrsnim kritikama i odličnim odzivom publike, Ramirez je postao jedno od ključnih izdanja godine.
Bez velike pauze bend se bacio na novi album. Žešći i zreliji Copy/paste, opet u Denykenovoj produkciji, najavljen je singlom Ništa posebno i pojavio se na tržištu početkom 2006.
Treći studijski album zagrebačke rock grupe Ramirez Divovi i kamikaze je objavljen 2009. godine. Album je najavljen singlovima Učini nešto danas i Sedam. Producirao ga je Hrvoje Radnić, masterizovan je u čuvenom londonskom Abbey Road studiju, a poetični omot albuma je radio Dinko Batarelo.
Pogledajte šta je ovaj zagrebački rock bend odlučio da izvede za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će se emitovati 07.04.2010. u 20.00 h.
Povezana vest:  Slobodan Trkulja - treći put!!!