DM„DEPECHE MODE U BEOGRADU“ PROMO PARTY I MARINA PERAZIĆ U KRUGU OVOG VIKENDA

Dve sjajne žurke u KRUG-u ovog vikenda! Petak, 10. maj, rezervisan je za promociju novog singla sjajne Marine Perazić – a u subotu, 11. maja, KRUG će biti domaćin promo žurke povodom koncerta slavnog sastava Depeche Mode u Beogradu!
Nakon više od 10 godina, pop ikona Marina Perazić je izdala novi singl! Ovog puta u saradnji sa muzičarem koji se predstavlja kao Bluegray. Pesma nosi naziv „Tišina“ i odiše Marininim prepoznatljivim „tonom“, te slobodno možemo reći da se ovim singlom vratila na velika vrata i da on predstavlja sjajnu najavu za neke od njenih novih projekata. Ovog petka, 10. maja, Marina će sa Bluegray-em promovisati svoj novi singl u klubu KRUG, a za izbor muzike tokom večeri biće zadužen DJ Xsalex. Ulaz je slobodan.
A nešto više od nedelju dana pred održavanje najvećeg koncertnog dešavanja u 2013. godini – klub KRUG biće domaćin „Depeche Mode u Beogradu“ promo žurke! Promo party u KRUG-u zakazan je za subotu, 11. maj – a, prema rečima mnogih, najbolji sastav svim vremena nastupiće na Ušću u nedelju, 19. maja. Posetioce KRUG-a ove subote očekuje sjajna muzika i atmosfera, specijalni gost i vredni pokloni. Za muziku će biti zadužena Miss Millie. Ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Kultur šok u Beogradu