little mix promo chairs 2012Girl pop senzacija Little Mix kreće u osvajnje sveta!

Nakon fantastičnog uspeha One Directiona, momci su dobili i žestoku žensku konkurenciju – bend Little Mix: Jade, Perrie, Jesy i Leigh-Anne! U prodaji je njihov dugoočekivani album DNA (Sony Music UK/Menart) koji najavljuje singl ‘Wings’.
U pesmi ‘How Ya Doin’ pridružila im se i slavna reperka Missy Elliot.
-Neverovatno je da smo snimile tu pesmu u saradnji s Missy. Ona je naš idol još kad smo bile klinke – kažu simpatične devojke iz Little Mix.
A sve je počelo kada su devojke pobedile na X Factor takmičenju 2011. godine. Bio je to ujedno i prvi girl bend koji je pojedio na tom takmičenju talenata.
Premda su se devojke prvobitno takmičile kao solistkinje, X Factor im je pružio drugu šansu tako što ih je spojio u bend. Na kraju se to pokazalo kao dobitna kombinacija, a hemija između devojkama je neverovatna.
Debitantski singl ‘Cannonball’ Damiena Ricea izašao je u digitalnom obliku jutro nakon pobede.
Devojke marljivo rade i idućih meseci predstavljaće svoj album ‘DNA’ širom SAD-a i Evrope, a tokom leta će nastupati na svim velikim engleskim festivalima kao: V, Isle of Wight, Radio 1 Big Weekend, Alton Towers Live i North East Live.
Devojke iz Little Mixa nedavno su izjavile kako bi volele da imaju svoj reality šou u Americi, a iznenadile su se i kad su shvatile koliko imaju fanova u SAD-u.
-Oduvek smo sanjale o tome. Samo ne znam kako bi to izgledalo kad bismo sve živele zajedno. To bi bila ludnica. Ali i vrlo zanimljivo za naše fanove – rekla je Jesy Nelson za Kiss FM. Inače, medijima je posebno zanimljivo i to što je članica Little Mix Perrie Edwards u vezi sa Zaynom Malikom iz One Directiona, a čak su se pojavile glasine da su se verili.

Povezana vest:  Massimo predstavlja singl "Mali krug velikih ljudi"