Bridgit Mendler mtv pushMTV Push Artist za mesec maj je Bridgit Mendler

MTV vam predstavlja Bridgit Mendler, zvezdu kanala Disney, koja poput njenih koleginica Britney, Christine, Miley, Selene, Demi i drugih, pored dara za glumu, poseduje i izuzetan dar za pevanje. Zato ćete je u maju videti i čuti kao MTV Push izvođačicu sa pesmom „Hurricane“.
Bridgit Mendler je rođena u Washington DC-ju, ali se sa osam godina sa roditeljima preselila na Zapadnu obalu, nedaleko od San Francisca, gde je ubrzo počela da se interesuje za glumu. Na početku je dobijala ponude za uloge u reklamama i manje poznatim serijama, a onda je usledila audicija za Disney Channel i njena glumačka karijera je dobila novu dimenziju!
Zahvaljujući ulozi Teddy Duncan u veoma popularnoj TV seriji „Good Luck Charlie“, Bridgit je dostigla status teen zvezde, dok je u ulozi u Disney filmu „Lemonade Mouth“ njen pevački talenat u potpunosti došao do izražaja.
„Rekla bih da su muzika i pisanje pesama bili deo mog života oduvek. Sećam se da sam još kao veoma mala smišljala i pevušila melodije, a prvu pesmu sam napisala sa sedam godina. To je bila dečija Božićna pesma, a sa 13 godina sam napisala svoju prvu „odraslu“ pesmu. Do tada sam već umela da sviram klavir, a malo kasnije sam naučila i gitaru, tako da sam mogla da odsviram svaki zvuk koji bih zamislila u glavi.“
Bridgit je učestvovala u pisanju svake pesme na njenom debi albumu „Hello My Name Is…“ objavljenom u oktobru prošle godine. Za pesmu „Hurricane“, koja je MTV Push numera za mesec maj, mlada umetnica kaže da je veoma zanimljiva jer u jednom delu pesme repuje. „Ova pesma nije napisana kao rep numera, ali su mi predložili da se oprobam i u tome. Kako to nisam nikada ranije radila, jednostavno sam se prepustila, zabavila, ali nisam očekivala da će se taj deo naći u finalnoj verziji pesme. Ipak, eksperiment je uspeo i pesma zvuči sjajno! Nadam se da će se i mojim fanovima dopasti koliko i meni,“ iskrena je bila Bridgit.
MTV Push: Bridgit Mendler i „Hurricane“, ovog maja, samo na kanalu MTV!

Povezana vest:  Ivana Kindl predstavlja singl i spot za "Ima nade"