endiNovi singl i videospot tinejdž zvezde Endija „SVE JE OK!“

Milion pregleda videospota ‘Atom’, prva mesta na muzičkim top listama, više od 16.000 fanova na facebooku, gostovanja u svim vodećim regionalnim štampanim i elektronskim medijima, brendirane patike s njegovim imenom (popularne ENDISICE brenda FRODDO) i brojni nastupi obeležili su ENDImaniju poslednjih meseci. Region je dobio pravu tinejdžersku zvezdu!
Skroman, pristojan i simpatičan, mladić neobjašnjive scenske i životne energije, već mesecima intrigira širu javnost svojom zanimljivom pričom i porukom koju kroz pesmu, ples i zdrav život nezaustavljivo širi među decom i mladima. Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti – moto je koji je dečaka iz malenog mesta doveo u velegrad, omogućio mu da živi svoj san, pleše i peva, širi toliko potreban talas optimizma među svim generacijama, dok mladi širom regiona konačno imaju uzora koji je primeren njihovim godinama.
ENDI svojom novom pesmom poručuje da s njegovom ekipom nema problema, oni pesmom i plesom guraju svet iz dana u dan, oduvek znaju što hoće i šalju pozitivnu i optimističnu poruku – SVE JE OK!
U ranu zoru, gledajući na svoj rodni grad Pakrac, ENDI crpi energiju iz svoga iskona, ponoseći se gradom iz kojeg je ponikao, ljudima koji nisu napustili svoje mesto ni u najtežim trenucima, i tako šalje poruku svojim vršnjacima da nikada ne smeju da zaborave odakle dolaze, a ujedno želi da prenese poruku mira i zbližavanja mladih ljudi iz svih regiona. Pesma
‘SVE JE OK!’ svojom porukom predstavlja modernu budnicu. Uz lako pamtljivu koreografiju Atomic Dance Factoryja te ‘zaraznu’ pop melodiju, Endijeva mladost, lepršavost, osmeh i energija kojom osvaja mnogobrojna srca, pokretač su i toliko potrebna iskrica svim generacijama.
BALKANSKI TEEN STAR ruši sve rekorde! U prvom danu prikazivanja na internetu, novi spot ‘Sve je OK!’ pregledan je neverovatnih 25.000 puta!
Podršku Endiju dala i Tatjana Matejaš Tajči!
Najveća pop zvezda bivše države na svom je facebook profilu podržala Endija i njegov menadžment te ih pohvalila za hrabrost i ustrajnost. ‘Uspjeh ne dolazi preko
Noći, iza ovog stoji velik rad. Konačno nešto za djecu i mlade što nije vulgarno. Hvala na tome!’, zaključila je ikona pop muzike s ovih prostora.

Povezana vest:  “Van Gogh” osvojio MTV nagradu!

{vsig}ENDI_PRESS_SVE_JE_OK{/vsig}