kesha-serijaSERIJA „KE$HA: MY CRAZY BEAUTIFUL LIFE“ OD PONEDELJKA PREMIJERNO NA MTV KANALU

„Ke$ha: My Crazy Beautiful Life“ je intimna dokumentarna serija koja će vas uvesti u „uvrnuti“ svet multi-platinaste pevačice Ke$he u momentima suočavanja s njenim najvećim ličnim i profesionalnim izazovima. Sniman je tokom dve godine, a režiser je Lagan Sebert. Serija razotkriva do sada nepoznate detalje iz Ke$hinog života i prikazuje njeno sazrevanje kao umetnice i kao mlade žene.
S obzirom da je materijal sniman skoro dve godine videćete emotivne i fizičke promene koje dolaze sa slavom. Tokom cele serije Ke$ha se trudi da ispuni očekivanja u vezi sa njenom karijerom, ali u isto vreme pokušava da nađe ljubav i ostvari normalnu vezu dok njena popularnost raste.“ Ke$ha: My Crazy Beautiful Life“ istražuje porodične veze, ljubav, prijateljstvo, i strast umetnice koja izražava sebe kroz pesmu i svoj ekscentrični i jedinstveni stil. Ova doku-serija predstavlja zaista autentičan pogled na to šta znači biti globalna pop-senzacija u naponu snage i kreativne energije, a od ponedeljka, 27. maja, sve to možete da pratite samo na MTV kanalu, i to svakog radnog dana od 17:20, po dve epizode za redom.
Ke$ha je izazvala buru reakcija objavljivanjem svog debi albuma Animal u 2010. Te godine je ušla na Billboardov Hot 100 izvođača, a njen debi singl „Tik Tok“ je završio na prvom mestu te liste, kao najemitovanija pesma te godine. Takođe, bio je najprodavaniji digitalni zapis na svetu. Njen debitantski album Animal je prodat u više od 2,5 miliona primeraka širom sveta. Nedavno je objavila pesmu „C’Mon“, drugi singl sa njenog drugog albuma, Warrior i doržala je turneju sa više od 200 nastupa gde je promovisala albume Animal i Cannibal. U novembru 2010. je osvojila nagradu MTV EMA Best New Act, bila je nominovana za dve American Music Awards, tri MTV VMA nagrade i čak šest Billboard nagrada. Ima više od 25 miliona Facebook lajkova, više od 3 milionaTwitter pratilaca i preko 330 miliona pregleda na Vevo muzičkom servisu…

Povezana vest:  Backstreet boys u Areni

Ke$ha: My Crazy Beautiful Life
Od ponedeljka, 27. maja, radnim danom od 17:20 samo na MTV kanalu!