lakaEkskluzivna premijera novog Lakinog spota Stvorenje na MTV-ju!

 

Posle velikog uspeha koji je postigao pesmom “Brko”, Laka nam sprema novo iznenađenje! Od ponedeljka, 28. juna u 20h pa narednih sedam dana, prikazaćemo novi spot dobitnika regionalne MTV nagrade, bosanskog muzičara Elvisa Lakovića Lake, za pesmu Stvorenje.

Nakon veselog, plesnog hit spota „Brko“, očekuje nas Lakina priča iz rudnika mrkog uglja „Breza“ gde je snimljen spot za pesmu „Stvorenje“ sa istoimenog albuma koji će se naći u prodaji 1. jula 2010. U spotu se pored Lake i njegove sestre Mirele pojavljuje i nekolicina rudara. Neke od scena snimane su u rudarskom oknu na dubini od 200 metara.

Povezana vest:  Susret generacija: Masai Warriors i Happy People u Barutani ovog vikenda!

Album Stvorenje je snimljen u studiju zagrebačkog producenta Denisa Mujadžića – Denykena i sadrži deset pesama od kojih svaka u nazivu ima samo po jednu reč. Inače, Laka  je, kao i do sada, autor muzike i tekstova svih pesama na albumu, dok aranžmane, zajedno sa Lakom, potpisuje i Dino Šukalo.Back vokale je otpevala Lakin sestra Mirela, koja će, kao i do sada, nastaviti saradnju sa bratom. Album je, konceptualno, nastavak Lakinog dosadašnjeg muzičkog izražaja, a i produkcijski iskorak u odnosu na prethodni album Zec.

Povezana vest:  Još deset dana do kraja konkursa za volontere za Exit

Laka se proslavio pesmom Pokušaj sa kojom je predstavljao BiH na Eurosongu 2008. u Beogradu, a kao krunu uspeha, iste godine osvojio je i regionalnu MTV nagradu.

 

MTV premijera, ponedeljak, 28.06.2010, u 20:00!