sars promoNOVI ALBUM BENDA S.A.R.S. „KUĆA ČASTI“ PREUZET U VIŠE OD 45.000 PRIMERAKA ZA DVA MESECA

Aktuelni album grupe S.A.R.S. „Kuća časti“ objavljen pre tačno dva meseca na MTV.rs i sarsbend.com/download i za to vreme je „skinut“ više od 45.000 puta.
„Prezadovoljni smo dosadašnjim interesovanjem naših fanova za treći album „Kuca časti“. Iako smo priželjkivali ovakav odziv publike, drago nam je kad vidimo zvaničnu statistiku koja govori da ovo što radimo zaista ima smisla. Hvala ljudima koji nas podržavaju sve ove godine. Mir i ljubav!“ zahvalio se vernoj publici Žarko, pevač benda S.A.R.S.
Bend S.A.R.S. je nastavio svoju tradiciju poklanjanja novih pesama na MTV sajtovima, gde je i prethodni album „Perspektiva“ takođe bio ekskluzivno objavljen 1. januara 2012. Tada su postigli prvi rekord kada je album preuzet u više od neverovatnih 75,000 primeraka, dok je poslednji album „Kuća časti“ za samo dva dana sa MTV sajtova i sarsband.com „skinut“ neverovatnih 20.000 puta.
Na albumu „Kuća časti“ nalazi se jedanaest pesama, a među njima su i hitovi „Mir u svetu“ i „Bojana“, koju su članovi bend S.A.R.S. uradili u saradnji sa crnogorskim hip hop sastavom Who see, prošlogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade. Na albumu se pojavljuje nekoliko zanimljivih gostiju – Shamso69 iz hrvatskog benda Brkovi, Saša iz TBF-a, Dialup Lama iz benda Bolesna Štenad i crnogorski hiphop sastav Who See. Album je miksan u studiju Po-drum.
Album „Kuća časti“ još uvek možete besplatno da preuzmete sa MTV.RS i sarsbend.com/download.

Povezana vest:  Editors preuzima MTV