Green Day - LiveBend „Green Day“ večeras na Kalemegdanu

Pank-rok bend „Green Day“ nastupiće večras u Donjem gradu Beogradske tvrđave u okviru jednodnevnog festivala „Calling“, najavio je organizator „Avalon produkcija“.
Ulazi u parku preko puta Kule Nebojša otvaraju se u 18 sati, a 15 minuta kasnije koncert počinje novosadski pank-rok bend „Atheist Rap“. Slede nastupi euforičnih skopskih ska-pankera „Superhiks“ od 19.05 sati i jednog od najvećih regionalnih bendova – sastava „Hladno pivo“ koji se očekuje oko 20 sati.
„Green Day“ na scenu izlaze oko 22 sata. Poznati bend sprema rok spektakl od skoro dva i po sata uz sopstvenu produkciju koja u Beograd stiže u 14 šlepera.
Prvi i jedini nastup grupe „Green Day“ u ovom delu sveta baziran je na set listi u nekoliko segmenata tokom kojih frontman benda Bili Džo Armstrong menja svoje omiljene gitare, njih čak 9.
Energična set lista sadrži u proseku od 25 do 30 pesama, među kojima su svi najveći hitovi – od albuma „Dookie“ do aktuelne studijske trilogije „Uno, Dos, Tre“, ali i poneka obrada numera bendova kao što su „Ramones“ („Blitzkrieg Bop“), „Queen“ („We Will Rock You), „AC/DC“ („Highway To Hell“), „The Beatles“ („Hey Jude“) ili „Rolling Stones“ („Satisfaction“).
Ulaznice za ovaj koncertni spektakl na Kalemegdanu, prodaju se širom Srbije i celog regiona po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit, što su ujedno i najjeftinije cene ulaznica na „99 Revolutions“ turneji „Green Day“-a.

Povezana vest:  EXIT ove godine doneo Novom Sadu i Srbiji novih 13.3 miliona evra

GREEN-DAY-CALLING-2013-27-MAJ-2013-MAP-SRB