JACK ZVEZDA 1 - stefan savicJDX BACKSTAGE 2013 JE OTVOREN!

Po četvrti put na EXIT festival Jack Daniel’s Backstage sinoć u 19h otvorio je svoja vrata!
Jednodnevnu žurku dobrodošlice u JDX-u priredio je regionalni MTV sa sopstvenim muzičkim miljenicima na sceni! Bend Krš održao je intiman koncert sa kojim je zvanično počela festivalska euforija za prijatelje Jacka. U specifičnom maniru ovaj bend prodrmao je publiku glasnim gitarama, a odmah zatim binu je preuzeo Slavimir Stojanović, naš proslavljeni grafički dizajner i ponosni vlasnik brenda Futro koji je prihvatio muzički izazov i predstavio svoju selekciju muzike za ples! Uz malo treme i puno plesnih akrobacija Slavimir je probio led za ostale Jackove zvezde koje nastupaju u sledećim danima. Večeras nam svoj ljubavno-muzički izbor predstavljaju Zorana Kostić, supermodel njen suprug Miša Obradović, modni fotograf.

Povezana vest:  Energija Ibice na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji, James Zabiela i Noir na glavnoj bini muzičke zone

jdx igre 1Žurka se rasplamsala u omiljenoj festivalskoj oazi tokom DJ nastupa Bojane Vunturišević, pevačice bedna Svi na pod i Mikija Ristića, basiste benda Darkwood Dub, koji su takođe nastupali kao regionalne MTV zvezde i izuzetno se pokazali u ulogama DJ-eva.
Prvi pobednik konkursa „Postani Jack zvezda!“ koji je uživao u svojih pet minuta slave na JDX-u bio je Stefan Savić koji je zaveo publiku svojim indie electro izborom muzike. A jedna od aktuelnijih dama sa svetske DJ scene, Deniz Kurtel, sinoć je bila gošća JDX backstage-a.
Vodeći se principima gospodina Jacka da vrhunski viski ide samo uz vrhunski provod, JDX Backstage predstavlja najbolje sa muzičke scene I u narednim danima. Već večeras nastupaju regionalni miljenici, bend Zebra Dots, prvi bend iz ex Yu regiona koji je potpisao za izdavačku kuću Universal Music i DJ-evi Rade Banyan i Alex Kneževic. Večerašnja Jack zvezda je Milena Đorđević!
Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž vas čeka odmah iza glavne festivalske bine. Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.
Pored muzike u JDX Backsatge-u vas očekuje još puno uzbuđenja! Učešće u igrama Black Jack, Rick Game, stoni fudbal, Guitar Hero donosi posetiocima JDX-a nagrade, slatke uspomene koje će sa sobom poneti sećajući se sjajnog provoda uz porodicu vrhunskog viskija.

Povezana vest:  EUROSONG 2011, SRBIJA U FINALU!!!

Foto by Maja Radošević