Feminnem - coverLAKO JE SVE uz FEMINNEM
Drugi album po redu grupe FEMINNEM „Lako je sve“ u izdanju Croatie Records, od nedavno može da se nađe u Jugotonovoj prodavnici. Na albumu se nalazi 14 pesama kao i jedna bonus pesma „Sve što ostaje“.
Grupu Feminnem čine tri zgodne i atraktivne devojke Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos.
Pesmom „Lako je sve“ po kojoj album i nosi ime, devojke su odnele pobedu na Dori ove godine, i time su postale 18. predstavnice Hrvatske na Evroviziji u Oslu. Tekst za pobedničku numeru napisale su članice grupe Pamela Ramljak i Neda Parmać, a muziku i aranžman Branimir Mihaljević. Feminnemke upravo snimaju istu pesmu na više jezika kako bi pokušale da se  u probiju i na inostrano tržište.
Uporedo sa svim aktivnostima koje su ih „zadesile“ nakon pobede na ovogodišnjoj Dori, devojke iz grupe Feminnem snimile su i spot za  pobedničku pesmu. Spot je sniman u studiju, a u njemu su Feminnemke pokušale da dočaraju ženu koja prolazi kroz određene ljubavne faze. U spotu se pojavljuju u raskošnim crvenim haljinama dizajnerke Gordane Zucić, a za stajling , frizuru i šminku, pobrinula se Maja Misirić njihova dugogodišnja saradnica. Spot za pesmu „Lako je sve“ možete pogledati OVDE!
Ovo će biti drugi nastup grupe na Evroviziji. Pesmom „Zovi“ predstavljale su Bosnu i Hercegovinu u Kijevu 2005. godine, i tada su osvojile 14. mesto, što je bio treći najbolji rezultat Bosne do tada. Proše godine na budvanskom festivalu osvojile su nagradu za najbolji scenski nastup pesmom „Milion razloga“.
Više o grupi Feminnem možete naći na njihovom sajtu: www.feminnem.com.
Povezana vest:  Majli Sajrus na letovanje vodi i trenera