Backstreet’s back – All Right! 

BSBOstalo je još dvadeset dana do velikog muzičkog spektakla u Areni Beograd! Najpoznatiji boy bend svih vremena “Backstreet boys” uveliko je na svojoj evropskoj turneji koju su počeli koncertom u Portugaliji, a istu će završiti nastupom u Danskoj. U okviru turneje, koja je nazvana po poslednjem albumu “This Is Us”, Backstreet Boys-i će održati koncert i u Beogradu i to 15.decembra 2009. godine sa početkom u 20h časova. Nakon dosta čekanja, pesma “Straight Through My Heart (Soldier Down)“ , sa poslednjeg albuma, ugledala je svetlost dana, a uživo je možete čuti u Areni Beograd 15 decembra. Dugo smo čekali
na još jedan hit ovih momaka, koji nikako nisu razočarali svoje fanove. Naime, novi hit podseća na najbolje dane ove pop grupe i na njihove evergreen hitove poput “ I’ Never Break Your Heart“ ili “Shape of My Heart“. Nova pesma “Straight Through My Heart“ nalazi se na vrhu svih muzičkih top lista u svetu, a ujedno je dobila i svoju ekranizaciju.
Backstreet Boys-i u Beograd dolaze dan pre održavanja Koncerta, ne samo da bi uradili probe u Areni,
već i da bi se upoznali sa gradom i publikom, pred kojom će nastupiti. Pored obilaska prestonice, ovom boy bendu bice i napravljena žurka dobrodošlice, na kojoj će najveći fanovi imati prilike da ih upoznaju. Iako Backstreet boys-i postoje više od 16 godina,a poslednje tri godine nisu bili aktivni, interes za BSB bendom ne jenjava, a oni su odlučili da posle pauze naprave album koji će ih vratiti na početak i sa istim krenuti na turneju koja će njihove najvernije fanove podsetiti zašto su i dan danas najbolji od svih. Uverite se i vi zašto! 15-og decembra Arena Beograd!!
Cene ulaznica za ovaj svojevrstan muzički spektakl se kreću od 2.3010 dinara za tribine, 2.4010 za parter, 3.010 za Fan Pit, dok za kartu u VIP loži treba izdvojiti 4.510 dinara. Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima ( info tel. 065/675-0009), kao i na blagajni Beogradske Arene, u Delta City-u , Bilet servisu i u prodavnicama Mamuta i IPS-a.

Povezana vest:  „LA SUPERBA“ MONSERAT KABALJE U BEOGRADSKOJ ARENI, 6. NOVEMBRA