Dance arena 11EXIT MUSIC HOUR NA MTV KANALU

U susret EXIT Festivalu, koji će se po 14. put održati u Novom Sadu od 10. do 14. jula, MTV vam predstavlja EXIT Music Hour. Nakon dosadašnje uspešne saradnje između najpoznatijeg festivala u ovom delu Evrope i najvećeg muzičkog kanala u regionu, i ove godine će Exit festival i MTV zajedničkim snagama raditi na promociji ovog željno iščekivanog petodnevnog muzičkog spektakla.
Spremite se za sat vremena kvalitetne muzike, koja će vas polako zagrejati i ubaciti u pravo raspoloženje pred ovogodišnji odlazak na Tvrđavu. Svakog petka od 19:30 i reprizno subotom od 21:30 i nedeljom od 17 časova, u okviru Exit Music Hour-a videćete najbolje koncerte regionalnih bendova od koji su nastupali prethodnih godina, kao i spotove izvođača koji će se popeti na bine na ovogodišnjem Exit festivalu.
Prvi koncert koji ćete videti je nastup hrvatskih punk rock velikana Hladnog piva koji su nastupili na Fusion bini 2007. godine kada su napravili opasno dobar party uz neverovatnu količinu pozitivne energije. Miljenici publike i kritike u celom regionu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim na svojim live nastupima, pa tako nije bilo ni ovaj put, kada je mnogobrojna publika u glas pevala uz hitove „Nije sve tako crno,“ „Ne volim te,“ „Šank“ i mnoge druge… nakon snimka koncerta Hladnog piva pogledajte drugi deo emisije sastavljen od spotova izvođača koji će se se popeti na Exit binu ove godine. Impresivnu listu izvođača predvode Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Nick Cave & The Bad Seeds, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy i mnogi, mnogi drugi…
EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula. Trajanje festivala je ove godine produženo na 5 dana, a sam festival će doživeti značajna koncepcijska unapređenja. Jedna od novina je uvođenje nultog (petog) dana, koji će se, pored Tvrđave, odigravati i na gradskom jezgru Novog Sada.

Povezana vest:  Njujork Tajms: EXIT u Top 5 muzičkih festivala na svetu!