one-direction-wax-figures-unveiled-to-fans-at-madame-tussaudsU muzeju deli maramice uplakanim fanovima One Direction

Uspeh britanskog boj benda One Direction je takav da je njegovih pet članova već ovekovečeno u čuvenom muzeju Madam Tiso u Londonu.
Reakcije fanova, posebno brojnih devojaka, kada se nađu pred statuama svojih idola često su veoma emotivne i burne, što je upravu muzeja navelo da preduzme adekvatne mere.
Prema pisanju britanskih medija, voštane figure Harija Stajlsa i njegovih prijatelja, postavljene pre dva meseca, ne prestaju da izazivaju napade suza.
-Voštane figure članova One Direction su kod nas već sedam nedelja, a suze ne prestaju da teku – navode u muzeju koji je zbog toga odlučio da otvori novo radno mesto: „delilac maramica“.
Zaposleni mladić radno vreme provodi deleći maramice uplakanim devojkama koje su došle da vide statue svojih idola iz 1D.
-Već dugo radim u muzeju. Ljudi obično vole da se približe voštanim figurama, ali kada su u putanju statue One Direction, emocije su neuporedivo jače – kaže mladić sa maramicama, dodajući da je ideja da se fanovima popularnog benda dele papirni ubrusi „odlična ideja“.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: E-PLAY "DIVAN DAN" I FRAU CASIO "MLADA"