onedirection-perfumeU avgustu stiže parfem benda One Direction

Momci iz britanskog boy benda One Direction, poput mnogih slavnih kolega iz showbizza, lansiraće svoj parfem! Miris ovog boy benda zvaće se Our Moment i namenjen je, naravno, devojkama.
ONE-DIRECTIONour-moment-1Parfem će se moći nabaviti u Harrodsu od 24. avgusta, a mlađani momci iz 1D-ja ne mogu dočekati taj trenutak.
-Svi smo bili uključeni u njegovo kreiranje. Još ne mogu da verujem da ćemo imati One Direction parfem. Isprobali su ga i članovi moje porodice. Jako im se sviđa. Nadam se i da će naši fanovi biti zadovoljni – kaže Niall Horan iz One Directiona, objavio je Female First.
One Direction pridružili su se mnogim slavnim osobama koji imaju svoje parfeme među kojima su i Justin Bieber, boy bend JLS, Britney Spears, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Katy Perry, Shakira, Beyonce i dr.
Inače, ovog leta directionere čeka još jedna poslastica: film o njima pod nazivom ‘One Direction: This Is Us’ u bioskope širom sveta stiže krajem avgustu.
Film je režirao Morgan Spurlock (‘Supersize Me’, ‘Freakonomics’, ‘The Greatest Movie Ever Sold’), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom 3D spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o poreklu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i rada sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na ‘X-Factoru’, međusobnog upoznavanja porodica, istraživanja vlastitih snova pa sve do vrtoglavog uspona do samog vrha.

Povezana vest:  Jelena Rozga u Banjaluci dobila Oskara popularnosti