selena gomez bilbord nagradeSelena Gomez: Moja ljubavna priča s Justinom zauvek je završena

Iako se pisalo da su se teen zvezde Sel i Biebs pomirili, od toga nema ništa.
Kako saznaje RadarOnline, Selena Gomez (20) odlučila je jednom zauvek da okonča svoju ljubavnu priču s Justinom Bieberom.
Selena je prijateljima poverila da nema šanse da se njih dvoje ikada pomire. Kao što je poznato, njeni prijatelji nisu bili zadovoljni kad je Selena dala još jednu priliku njihovoj ljubavi. Ali čini se da je mlada glumica i pevačica tu priču odlučila prekinuti zauvek.
-Selena je poslušala savete i zaključila da ta veza više nema smisla. Oseća da se konačno mora skolniti iz te priče. Justin nije dečko za nju, a u poslednje vreme krenuo je prema dnu. Ona ne želi biti blizu njega u tom trenutku – rekao je jedan izvor.
Seleni je u ovom trenutku krenulo na svim poljima: njen povratnički singl ‘Come & Get It’ postigao je veliki uspeh, priprema se za veliku svetsku turneju ‘Stars Dance’, zasipaju je filmskim ponudama. Pored toga, njena mama Mandy je trudna i Selena se jako raduje bratu ili sestri.
-Selena je u jednom trenutku mislila da mora da spase Justina, ali s vremenom je shvatila da više nisu jedno za drugo. Bilo joj je dosta njegove detinjaste nezrelosti. Odlučila je da krene dalje – rekao je isti izvor. U tome ju je podržala i njena bliska prijateljica Taylor Swift.

Povezana vest:  Solo koncert Nika Kejva 23. jula