Hello! dobre vibracije

helllo konkursKompanija Fruvita raspisala je novi, drugi po redu, muzički konkurs za talentovane, neafirmisane bendove i autore. Na novi konkurs, pod nazivom „Hello! dobre vibracije“ , mogu da se prijave svi bendovi koji imaju autorsku pesmu i koji do sada nisu snimili spot visoke produkcije.
Svi ste pozvani da posetite interaktivni WEB portal www.hellovibracije.rs preslušate takmičarske numere i glasate za svog favorita. 
Fruvita je ovaj portal kreirala kao podršku muzičkom konkursu, ali i sa ciljem dalje podrške mladih bendova i njihove muzike. Muzički portal će omogućiti i posetiocima da, na jednom mestu, upoznaju domaće bendove i slušaju dobru muziku.
Svakog meseca, od novembra do marta, glasovima posetilaca portala i sms glasovima, biće izabran hit meseca, a pobednički bend meseca osvojiće profesionalnu produkciju pesme i direktno ući u veliko finale.
Na proleće 2010. godine, od pet finalista, biće izabran najbolji bend konkursa Hello! dobre vibracije. Pobednik će snimiti visokobudžetni muzički spot i biti akter velike letnje kampanje za Hello! proizvode!
Konkursom Hello! dobre vibracije, kompanija Fruvita je nakon odličnih reakcija javnosti i odziva bendova na prošlogodišnjem konkursu, nastavila da podržava mlade muzičare i autore u Srbiji i ostvaruje njihove snove.

Povezana vest:  Koncertni spektakl koji se ne propušta : 2CELLOS stižu u Beograd