skroz_1Sarajevski bend Skroz 22. aprila u Living room-u
Nakon četiri godine, sarajevski bend Skroz konačno će opet svirati u Beogradu i to 22. aprila u SKC u klubu Living room!
-Veoma se radujemo beogradskom koncertu. Drago nam je da konačno imamo konkretan odgovor za sve naše fanove u Beogradu koji su se raspitivali kada ćemo ih posjetiti. Nadamo se da će ovaj koncert biti dobra uvertira i povod za ponovni dolazak. Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka da dodju u SKC – living room, a mi obećavamo da ćemo dati sve od sebe kako bi zaslužili da opet dođemo. – kaže frontmen Adnan Šaran.
U susretu sa beogradskom publikom bend će izvesti pesme sa svoja tri albuma  „Skroz” (2000.), „Savršeni organizam” (2004.) i „Regija” (2008.), te hitove koji su se izdvojili sa istih, poput pesama „Sve sam jači”, „Kada te droge spuste”, Dobro mi došli”, „Super žena”, „Srušio sam stan” …
Grupa Skroz nastala je u Sarajevu 1996 godine. Adnan Šaran (vokal), Nedžad Mulaomerović (bubanj), Mirza Suljagić (bas) i Sloven Anzulović – Slo (gitara), momci u tada ranim dvadesetim godinama, predvođeni verom u pesme potpisane od glavnog autora Šarana, provodili su sate svirajući i trudeći se da te pesme zazvuče. Tako je nastao band koji nije imao ime, imidž, ni neku posebnu furku. Skroz, kao ime grupe, pojavljuje se krajem 1997. godine, te je pod tim imenom usledilo i prvo pojavljivanje u eteru u decembru iste godine. Danas iza sebe imaju tri albuma, regionalne hitove i bogat koncertni staž. Grupu Skroz čine: Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Esad Bratović, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić.
Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji od petka 09.04. u klubu Living room i Felix shop-u TC Sremska.
Povezana vest:  Nakon senzacionalnog koncerta, "Tropico bend" i u UŠĆE Shopping Centru