Natali - Grijeh 04DUPLA MTV PREMIJERA S.A.R.S. „LUD“ I NATALI DIZDAR „GRIJEH“

U ponedeljak, 1. jula u 20 časova, premijerno pogledajte dva nova spota na MTV kanalu i MTV.RS web stranici, S.A.R.S. „Lud“ i Natali Dizdar „Grijeh“.
Četvrti po redu video koji promoviše aktuelni album „Kuća časti“, urađen je za pesmu „Lud“, a autorka ovog animiranog spota je mlada umetnica Anđela Kovačević. Frontmen benda S.A.R.S., Žare, povodom novog videa, poručuje da su svi u bendu oduševljeni novim spotom i da se nadaju da će se i publici podjednako dopasti. Album „Kuća časti“ je preuzet u skoro 50.000 primeraka sa MTV.RS sajta, odakle još uvek možete sa ga skinete.
Drugi spot koji će premijerno da bude prikazan na MTV kanalu ovog ponedeljka pripada ovogodišnjoj dobitnici čak dva Porina, za najbolji video program ZKM live i za najbolju vokalnu saradnju sa Darkom Rundekom u pesmi „Mjesecu je dosadno“, Natali Dizdar. Mlada pevačica nastavlja da niže hitove. Najnoviji „Grijeh“, autora Dina Šarana, tvorca još nekoliko Natalinih hitova poput „Stranca“, „Ne pitaj“ i producenta Đanija Pervana već se par meseci nalazi na visokim pozicijama svih hrvatskih radijskih top lista.
Pesma „Grijeh“ dobila je i svoje video izdanje koje je Natali snimila s još jednim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Andrejom Korovljevim, dobitnikom Porina za spomenuti program. Spot je sniman na Zagrebačkom velesajmu, za stajling se pobrinula producentica Gordana Bosak, šminku Ivana Zečić , za frizuru Ruža salon.
Izdavačka kuća Agapa je objavila pesmu „Grijeh“ i u digitalnom formatu i može se kupiti u celom svetu putem Itunesa, Deezera i mobilnih operatera.

Povezana vest:  Katy Perry blizu da obori rekord Twitera sa 50 miliona pratilaca