Jamiroquai 15 1Jamiroquai sutra u Kombank areni

Bend Jamiroquai predvođen harizmatičnim Džej Kejom održaće sutra koncert u Kombank areni, a kao predgrupa nastupiće domaći sastav ?Svi na pod?.
Jamiroquai stižu danas u Beograd i planiraju da prošetaju Knez Mihailovom ulicom kako bi pogledali izložbu njihovog fotografa Bojana Hohnjeca i uživaju u srpskoj prestonici.
Pošto ovogodišnja turneja „Jamiroquai“ nije vezana za promociju albuma, očekuje se više od dva sata svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove 20 godina duge karijere.
Publika će imati priliku da čuje „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Space Cowboy“, „Deeper Underground“, „Runaway“.
Strastveni kolekcionar šešira, zaluđenik za automobile, od nedavno i helikoptere, Džejson Luis Čitam, poznatiji kao Džej Kej, već dve godine je najbrža poznata ličnost u čuvenoj britanskoj emisiji „Top Gear“.
Van koncertnih podijuma, vodi povučen život, retko daje intervjue i uživa u uzgajanju organske hrane.
Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, „Ivor Novello“ i „Gremi“ – bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila Kejeva maštovitost.
„Ukoliko pesma ne zvuči dobro samo uz klavijaturu i glas ili gitaru i glas, uništite je“, glavno je pravilo harizmatičnog frontmena.
Ulaznice se prodaju po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara.

Povezana vest:  Lady Gaga i Ariana Grande prvi put zajedno na traci!