iggy-azalea-2013MTV PUSH zvezda jula je Iggy Azalea

Amethyst Amelia Kelly, poznatija kao Iggy Azalea, obeležiće jul na MTV kanalu, jer je upravo ona dobila čast da bude izabrana za MTV Push izvođača.
Mlada hip-hoperka iz Australije Iggy Azalea zamenila je uspešnu manekensku karijeru muzičkom – osim izgledom, pažnju je skrenula na sebe rimama koje kojima veoma spretno barata. Iako je već devet godina uključena u hip-hop industriju, pravo priznanje je došlo 2012. kada je postala prva žena i hip-hop izvođačica van SAD koja je predstavljena na XXL godišnjoj Top 10 naslovnoj strani magazina Freshman. Ovo se nikako nije dopalo koleginici i zvezdi ovogodišnjeg Terraneo festivala, „twitter princezi“ Azealiji Banks, te je usledila žustra rasprava ove dve hip hop dive.
U detinjstvu su joj uzori bili Missy Elliott, TLC i Tupac Shaqur, pre par godina je bila u žiži interesovanja zbog veze sa reperom A$AP Rockyjem, a u zaraznom videu za novi singl „Bounce“ kojim najavljuje svoj debitanstki album „The New Classic“, najavljen za septembar – Iggy se odlučila za estetiku Bollywoodskih filmova. Njen novi spot se bliži veoma impresivnom broju od pet miliona pregleda na servisu YouTube, a ovog jula MTV program „skakuće“ u ritmu pesme „Bounce“ uz Iggy Azaleu!

Povezana vest:  Konstrakta: Nisam čula sebe, već publiku kako tapše i peva