Borka Tomovic i Inspektor Blaza promoteri Tuborg kampanje Ako pijem ne vozim.Borka Tomović i Prljavi Inspektor Blaža ispratili prvi besplatni TUBORG muzički vagon u Novi Sad

Povodom početka kampanje „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“ Tuborg je organiozovao nesvakidašnju žurku na glavnom peronu Železničke stanice. Glumica Borka Tomović, u ulozi Tuborg policajke, i Prljavi Inspektor Blaža, u ulozi konduktera, promovisali su sigurnu vožnju sugerišući svim građanima da ove godine posete EXIT uz pomoć besplatnog TUBORG muzičkog vagona. Sa još pedeset drugih igrača, ali i slučajnih prolaznika, oni su učestvovali u „flash mobu“ sa kojim je ispraćen prvi muzički vagon u Novi Sad.
U saradnji sa firmom „Železnice Srbije“, brend TUBORG, organizovao je besplatan prevoz posetiocima EXIT festivala u specijalnom muzičkom vagonu, koji će saobraćati na relaciji Beograd – Novi Sad, tokom svih pet dana trajanja festivala.
U sklopu kampanje „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“ muzički vagon voziće putnike na EXIT festival i omogućiti im nesvakidašnji pre-party, posebno jer je u pitanju vagon restoran čuvenog Plavog voza.
„Iako je pred svaki izlazak u grad ili posete koncertima i festivalima, mladima najbitniji provod, uvek treba imati razvijenu svest o mogućim posledicama vožnje pod dejstvom alkohola, koje su vrlo često kobne. Tuborg nije samo pokretač zabave, već i odgovorni član u društvu, koji već godinama unazad na različite načine promoviše odgovornu konzumaciju alkohola, kroz kampanju „Ako vozim, ne pijem. Ako pijem, ne vozim“. Naša akcija ne treba da bude jednokratna poruka samo posetiocima festivala, već i podsećanje svim vozačima da kada su za volanom, u svojim rukama drže svoj, ali i živote svojih saputnika“, izjavila je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija kompanije Carlsberg Srbija.
Svi posetioci EXIT festivala biće u mogućnosti da osvoje karte putem TUBORG Facebook stranice, kao i putem medija. Više informacija o tome kako možete osvojiti besplatnu kartu pročitajte na TUBORG Facebook strani.

Povezana vest:  Šeril Kol se vraća u američki X-factor