robbie williamsRobbie Williams u petak kreće turneju

Robbie Williams i njegov tim odbrojavaju dane do početka turneje! Od prethodne nedelje Robbie je svakodnevno na probama za dolazeće i dugoočekivane koncerte.
Sa javnošću i svim svojim fanovima podelio je fotografije i kratke video isečke snimljene za vreme jedne od proba. Na taj način omogućio je da se na kratko zaviri u pripreme za turneju. Već na prvi pogled jasno je šta publika može da očekuje na koncertima. Velika produkcija i Robbijeva energičnost obećavaju zaista spektakularan show! Stadionska Take the Crown 2013. turneja počinje u petak (14.6.2013.) na Dublinu na Aviva stadionu. Turneja obuhvata 26 mesta održavanja, među kojima se ponosno našao i zagrebački stadion Maksimir! Robbie Williams dolazi u Zagreb 13. avgusta! Do koncerta u Zagrebu ima još dva meseca. Najava koncerta odeknula je medijima te rezultirala opštim oduševljenjem fanova. Od samog početka prodaje ulaznica i interesovanje za koncert je velik. U prodaji je još oko 12 000 ulaznica. Ulaznice za kategoriju Sever gore su rasprodane. Obzirom da je zagrebački koncert jedini u regionu, ulaznice su tražene i u susednim zemljama, a s približavanjem letnjih datuma povećava se i interes turista iz udaljenijih zemalja poput Rusije i Velike Britanije.
Ulaznice za koncert Robbia Williamsa dostupne su na svim prodajnim mestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.
Cene ulaznica su sledeće:
LOŽA – 1199 kn
FAN PIT – 759 kn
SEDENJE 1 – 559 kn
SEDENJE 2 – 459 kn
STAJANJE – 399 kn
SEDENJE 3 – 359 kn
SEDENJE 4 – 259 kn – RASPRODANO!
Posebni VIP PAKETI više nisu u prodaji.

Povezana vest:  LORNA VING I AB RE OVOG VIKENDA SVIRAJU ISPRED DOMA OMLADINE BEOGRADA