lady-gaga-artpopLady Gaga k’o od majke rođena kreće u ARTPOP kampanju

Kao što verovatno već svi znaju, „ARTPOP“, dugo očekivani novi album Lady Gage, konačno stiže 11. novembra, doduše za početak u formi aplikacije za smart telefone i tablet uređaje. Fanovi s nestrpljenjem čekaju prvi singl koji je najavljen za 19. avgust. Ali pre svega toga izaći će i novo izdanje časopisa V Magazine, u kojem će pevačica predstaviti svoje nove fotografije u svom sasvim novom, „prirodnom“ imidžu – i potpuno bez odeće.
gaga golaJedna od fotografija na kojima pevačica od garderobe koristi samo svoje ruke je pronašla svoj put do internet tokom vikenda, a autori, Gagin omiljeni modni fotografski tim Inez & Vinoodh, odmah su istu fotografiju postavili na svoju Tumblr stranu, uz poruku namenjenu ostatku sveta: „spremite se za naše nove Gagine fotografije u novom broju V magazina! Ljubimo vas, #artpop“.
A zatim se na servisu YouTube u nedelju u toku dana pojavio i misteriozan video u trajanju od 23 sekunde na kojem se pevačica vidi kako liže jednu prililčno „monstruoznu“ šaku – „New Leaked ARTPOP Footage Lady Gaga“ možete da pogledate OVDE!

Povezana vest:  BBC uvrstio EXIT na listu najvećih festivala na svetu!