marija_serifovic_motorPomeren koncert Marije Šerifović
Veliki solistički koncert Marije Šerifović u Beogradskoj areni, zakazan za četvrtak 15.april, se zbog tehničkih problema, pomera za 11. maj 2010.godine.
Naime, u toku rijaliti šou-a “Farma” Marija Šerifović je saznala da neke stvari koje je ona zamislila da se dese na koncertu nisu urađene, a da neke i ne mogu da se dese. U nadi da će uspeti da dovede sve do savršenstva do 15-og aprila, Marija je napustila “Farmu” pre vremena (jednodnevni izlazak je bio planiran na dan koncerta).
Nakon rešavanja većeg broja problema, krajem nedelje je stigla i vest koja je presudila za pomeranje koncerta. Naručena scenografija iz Norveške, po kojoj je baizrana cela koncepcija koncerta, ne može da stigne u dogovoreno vreme. Kako je ceo koncert pravljen prema scenografiji čije su dimenzija 50 metara sširine i oko 15 metara visine i u nemogućnosti korišćenja iste, niti pronalaženja adekvatne zamene, Marija je odlučila da zakazani koncert pomeri. Kako je perfekcionista i kako nije želela da svojim fanovima i posetiocima koncerta predstavi samo deo njenih ideja,odlučila je da koncert pomeri za 11. maj, do kada će sve nastale probleme dovesti na mesto.
-Ovom prilikom bi prvo htela da se zbog pomeranja koncerta, izvinim svim svojim fanovima i svima ljudima koji su kupili kartu za isti (do prošle nedelje njih 5600) ili su to planirali da urade do koncerta. Možda sam ja kriva, jer sam ušla na “Farmu” i što sam mislila da će i bez mog prisustva sve ići po dogovoru, ali nažalost nije tako bilo. Zbog toga izvinite još jednom. Nikada u životu ne bi uradila nešto da bi se pričalo da je održano, a da se u tome ne vidi moj maksimu u
svakom smislu te reči. Nisam želela da ovaj koncert prođe, onako kako nisam planirala. Dugo sam čekala na njega i mišljenja sam da publika od mene zaslužuje pravi spektakl. Nisam htela da se desi da neko izađe nezadovoljan iz Arene. Zbog toga sam odlučila da koncert pomerim za prvi slobodan termin u Areni. Hvala Vam na razumevanju i nadam se da ćemo 11.maja PEVATI ZAJEDNO! – kaže Marija povodom pomeranja koncerta.
Prodate karte će važiti i za novi termin, a ukoliko neko želi da mu se vrati novac od kupljene karte, to može da uradi na prodajnom mestu gde je karta kupljena.
Za sve one koji još nisu kupili kartu, to mogu da urade na blagajni Arene, zatim u Bilet servisu, na svim prodajnim mestima Eventima, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs cene karata su od 600,00 dinara za parter, 800,00 i 1200,00 dinara za tribine, dok za VIP lože treba izdvojiti 2500,00 dinara.
Povezana vest:  Vodič kroz Guarana Lovefest 2013