darljubaviPredstavljanje besplatnog paketa za nove mame „Dar ljubavi“
U ponedeljaka, 12. aprila u galeriji „Ozon“ sa početkom u 19 sati će kroz izložbu i predstavu „Beba je rođena…uputstvo za upotrebu, molim!“, predstaviti projekat u okviru koga će se promovisati paket i knjiga za nove mame.prisustvujete predstavljanju projekta „Dar ljubavi“.
’’Dar ljubavi’’ je akcija u okviru koje nove mame i tate, širom Srbije, dobijaju poklon-pakete i knjigu „Nova strana života – praktični saveti za roditelje“. Ova knjiga predstavlja pravu riznicu saveta i preporuka za lakše rešavanje svakodnevnih dilema i izazova kada stigne prinova.
Pored toga, „Dar ljubavi“ je društveno odgovorna akcija koja deo svog prometa odvaja za porodilišta kroz rad Fonda Dar ljubavi.
Program će voditi poznata mama, Tijana Dapčević, a između ostalih biće prisutne neke od naših javnih ličnosti, predstavnici kompanija koje učestvuju u paketu, prijatelji projekta, partneri, saradnici….
Cilj ovog projekta je da doprinese edukaciji mladih roditelja, ali i podizanju nivoa svesti, informisanju i edukaciji široke javnosti o značaju nataliteta u Srbiji. Promovišemo društveno odgovorno ponašanje kroz spajanje privrede i društva na mestu gde nastaje život.
Paketiće je do sada dobilo oko 10,000 mama širom Srbije. Oko 70% njih je dobilo prvo dete a uglavnom imaju između 25 i 35 godina. U Srbiji se godišnje rodi oko 70,000 beba što je svega 0.8 po odrasloj ženskoj osobi. Sa ovim brojem porođaja, stopa nataliteta u Srbiji je među najnižim u Evropi. Onima koji prihvate najlepši životni izazov, svakako su potrebni i ohrabrenje i podrška. Saznajte kako mi to radimo.
Povezana vest:  DANIJELA DIMITROVSKA AMIDŽIĆ ZA H&M