kemo1Kemal Monteno „Šta je život“ novi studijski album u prodaji!

Singlom „Ubija me“ Kemal Monteno najavio je izlazak novog studijskog albuma pod nazivom „Šta je život“ koji se već može naći na tržištu.
Ova predivna ljubavna pesma za koju je tekst i muziku napisao Kemo, a aranžman još jedan Sarajlija, Nikša Bratoš, jedna je od 13 pesama koje se nalaze na njegovom novom albumu. Osim novih, na njemu se nalazi i nekoliko festivalskih pesama“Stavi tiho Aznavoura“ s Ondinom Delmestre, „Bella biondina“ s Paulom Jusić, dueti s Nedom Ukraden, Hankom Paldum i grupama Crvenom jabukom i Teškom industrijom. Upravo sa Teškom industrijom i pesmom „Majske kiše“ Kemal Monteno zapevao je prvi put na CMC festivalu u Vodicama, a pesma je oduševila i stručni žiri festivala Sunčane skale na kojem su osvojili prvu nagradu.
„Zadovoljan sam albumom, ima 13 predivnih pesama. Zlatan Fazlić Fazlo mi je napisao par prekrasnih pesama za tekstove koje sam napisao. Ima i dosta dueta, sa Hankom Paldum, zatim sa Paolom Jusic predivna pesma „Bella biondina“, sa Crvenom Jabukom, Teskom industrijom, Nedom Ukraden“, rekao je ovaj legendrarni Sarajlija.Na novom albumu „Šta je život“ osim Kemala Monteno, svoj doprinos u velikoj meri dali su i Zlatan Fazlić, Đelo Jusić jr., Stipica Kalogjera i Nikša Bratoš. Veran svom romantičnom, šansonjerskom stilu, Kemo je i ovog puta napisao pesme čija je tema ljubav, bilo da se radi o ljubavi između muškarca i žene, ljubavi prema rodnom Sarajevu ili prema Dalmaciji i moru, a kao krunu svega ističemo naslovnu pesmu koja na dirljiv način govori o susretu njegovih roditelja i njihovoj ljubavi.
Kemal Monteno, složiće se mnogi, jedan je od onih pevača koji vas svojim melanholiičnim glasom dirne u dušu. Omiljen među kolegama, ovaj kantautor i pesnik neumorno stvara pesme, kako za sebe tako i za svoje kolege, među kojima je veliki broj onih koji se pamte generacijama.

Povezana vest:  Sutra počinju Velikogospojinski dani u Novom Bečeju