bruno cyclone photoBRUNO MARS NASTUPA NA CENTRALNOJ SVEČANOSTI DODELE „2013 MTV VMA“, POP ZVEZDE AUSTIN MAHONE I ARIANA GRANDE NA BINI PRE-SHOW SVEČANOSTI

Još dva izvođača dodata su na listu muzičara koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA! U pitanju su Bruno Mars i duo u sastavu Macklemore & Ryan Lewis, koji će svojim nastupima uveličati centralnu svečanost dodele video muzičkih nagrada, koja će se 25. avgusta, održati u Bruklinu. Zanimljiv će biti i Pre-Show, naričito zbog najavljenih nastupa pop zvezda Austina Mahonea i Adriane Grande, dok će crveni tepih pulsirati u ritmu DJ dua Nervo! Pratite dodelu „2013 MTV VMA“ na Vašem MTV kanalu 26. avgusta rano ujutru. U 02:00 počinje Pre-show, a tačno u 03:00 počinje prenos centralne svečanosti dodele „2013 MTV VMA“!
Pevač, autor pesama i producent Bruno Mars na vrhuncu je karijere: njegova turneja „Moonshine Jungle“ je rasprodata, a sa njegovog multiplatinastog albuma Unorthodox Jukebox stižu svetski hit singlovi poput „Locked Out of Heaven“ i „When I Was Your Man“, kao i trenutni megahit „Treasure“. Mars je nominovan u četiri „Video Music Award“ kategorije ove godine, uključujući „Videospot godine“, „Najbolji pop videospot i „Najbolji videospot muškog izvođača“ za „Locked Out of Heaven“, kao i u kategoriji „Najbolja koreografija“ za video „Treasure.“ Ovo će biti treći po redu VMA nastup za Marsa. Nakon fantastičnih nastupa na dodeli 2013 „MTV Movie Awards“ i 2013 „mtvU Woodie Awards,“ Macklemore & Ryan Lewis će ove godine prvi put nastupiti na dodeli VMA, gde će izvesti svoju himnu za podršku istospolnim brakovima – numeru „Same Love“ sa njihovog debitantskog albuma „The Heist“. Ovo je prvi put da neki izvođač nastupa na sva tri najveća MTV-jeva muzička događaja u istoj godini.
„Veoma sam uzbuđen što sam deo ovogodišnje dodele VMA. Biti nominovan je neverovatno, a nastup je doslovno ostvarenje mog sna!“, rekao je Austin Mahone. „Nakon što sam odrasla gledajući VMA dodele, apsolutno mi je neverovatno da ću ove godine nastupiti na pre-show svečanosti. Jedva čekam!“, oduševljeno je izjavila Ariana Grande, a DJ duo Neuro dodaje: „Biće nam ogromna čast da nastupimo na crvenom tepihu ovogodišnje dodele VMA! Ne možemo da dočekamo taj 25. avgust“.
Svojim nastupima na centralnoj svečanosti dodele „2013 MTV VMA“, Bruno Mars i Macklemore & Ryan Lewis se pridružuju sjajnim izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli, među kojima je Justin Timberlake, Katy Perry, koja će na dodeli premijerno izvesti svoj novi singl „Roar“; Kanye West, kojem će ovo biti sedmi nastup na VMA svečanostima – ali i Lady Gaga, koja će tog 25. avgusta po lokalnom vremenu, u Barclays Center-u u Bruklinu po prvi put uživo izvesti novi singl sa njenog budućeg, četvrtog po redu studijskog albuma ARTPOP.
Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode ove godine po broju nominacija – svaki po šest. Timberlake je nominovan za „Video godine,“ „Najbolji video muškog izvođača,“ „Najbolji pop video“ i „Najbolja montaža“ za pesmu „Mirrors“, dok mu je hit „Suit & Tie“ sa Jay Z-ijem doneo priliku da se takmiči za nagrade „Najbolja saradnja“ i „Najbolja režija“. Za duo koji čine Macklemore & Ryan Lewis ovo su prve VMA nominacije i to u neverovatnih šest kategorija, uključujući i one za „Video godine“ za megahit „Thrift Shop,“ „Najbolji hip-hop video,“ „Najbolju kameru,“ „Najbolju režiju“ I „Najbolji montažu“ za „Can’t Hold Us“, dok je pesma „Same Love“ nominovana za nagradu „Najbolji video sa porukom“. Bruno Mars nastavlja da niže uspehe u ovoj godini, a to potvrđuju četiri nominacije za „Najbolji video,“ „Najbolji pop video“ i „Najbolji video muškog izvođača“ za pesmu „Lock Out of Heaven“, kao i za „Najbolju kameru“ za letnji hit „Treasure.“ P!nk, Robin Thicke, Miley Cyrus i Thirty Seconds to Mars su nominovani u po tri kategorije za MTV nagrade. Ceo spisak nominovanih izvođača, kao i informacije o načinu glasanja možete da nađete na www.mtv.rs
Da bi pojačao uzbuđenje u iščekivanju dodele, MTV je lansirao uspešnu kampanju na više platformi, #RoadToTheVMAs, koja uključuje statuu Moonman-a na mnogim legendarnim lokacijama u Brooklynu i New Yorku. Dosad je kampanja prikupila više od 84 miliona pregleda na društvenim mrežama, uključujući više od pola miliona lajkova na Instagramu, 45 miliona pregleda na Twitteru, skoro 40 miliona pregleda na Facebooku i više od 1 milion pregleda na Tumblr-u.
Pratite dodelu „2013 MTV VMA“ na Vašem MTV kanalu 26. avgusta rano ujutru! U 02:00 počinje Pre-show, a tačno u 03:00 ppčinje prenos centralne svečanosti dodele „2013 MTV VMA“!

Povezana vest:  Eros Ramazzotti i Luis Fonsi predstavljaju singl i spot "Per Le Strade Una Canzone"