ladygaga-applauseNOVI SPOT LADY GAGE „APPLAUSE“ PREMIJERNO NA MTV KANALU

Pre nego što bude dobila čast da otvori ovogodišnju dodelu MTV Video Music Awards i uživo izvede pesmu „Applause“ kojom najavljuje novi album „Artpop“, Gaga je počastila svoje fanove spotom koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u petak u 12:00.
Kao što se i očekuje od Lady Gage, video obiluje provokativnim kostimima (od kojih su neki poprilično oskudni), atraktivnim koreografijama i zanimljivom šminkom. Iako je u nešto prirodnijem izdanju nego ranije, Gaga se pojavljuje u različitim ulogama, pa je tako labud koji se izleže iz velikog jajeta, nosi svetleći rep i kostim od samo tri školjke na celom telu.
Nakon što su brojni fanovi Lady Gage započeli odbrojavanje dana do objave njenog iščekivanog novog singla – ona je iznenadila čitav muzički svet i neočekivano objavila spot za „Applause“ nedelju dana ranije jer je video „procureo“ na Internet! Spot je imao premijeru u ponedeljak u emisiji Good Morning America, a na hiljade fanova, odnosno „malih čudovišta“, se okupilo na njujorškom Times Square trgu kako bi gledali projekciju novog Gaginog videa na ogromnim ekranima i sigurno nisu bili razočarani onim što im je „mama čudovište“ pripremila. Za režiju spota su bile zaduženi njeni stari saradnici, holadnski fotografski duo Inez & Vinoodh.
Pesma „Applause“ je prvi singl njenog novog studijskog albuma „Artpop“, čiju objavu očekujemo u novembru ove godine, a pre toga Prvo izvođenje ove pesme uživo je najavljeno za 25. avgust i ovogodišnje 30. po redu 2013 MTV Video Music Awards. Pratite dodelu 2013 MTV VMA na MTV kanalu 26. avgusta rano ujutru – u 02:00 počinje Pre-show, a tačno u 03:00 počinje prenos centralne svečanosti dodele 2013 MTV VMA!

Povezana vest:  Justin Bieber: Opet zabrljao ili mu neko namešta?