IMG 0538MTV SUMMER FESTIVAL REPORT – TERRANEO 2013

Ove subote u novoj epizodi „Summer Festival Report“ emisije videćete kako je, iz SFR perspektive, izgledao Terraneo festival! Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja u drugom vikendu avgusta, Terraneo je savršena dopuna turističkoj ponudi te regije, što je čini primamljivom destinacijom za hiljade mladih, urbanih ljudi željnih zabave. Na trećem po redu Terraneo festivalu nastupili su The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Gang of Four, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Bosnian Rainbows, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Svi na Pod, Eyesburn, Icarus Down i mnogi drugi! Ovogodišnje izdanje festivala posetilo je skoro 40.000 posetilaca čime je i ova godina u potpunosti ispunila očekivanja organizatora.
Pored izveštaja sa festivala koji su prošli, gledaoci će čuti i predloge gde bi mogli da provedu letnje dane i koji se sve festivali održavaju u regionu, kao što je Sarajevo film Festival, koji ove godine u BiH dovodi ljubitelje sedme umetnosti, ali i filmske velikane poput Denija Glovera. Naravno, to nije sve! Biće još mnogo provoda, intervjua sa super izvođačima, predloga za najbolje provode kako bi ovo leto bilo bogatije za mnogo dobre zabave!
Saznajte sve o najboljim letnjim festivalima u regionu! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:30 i u repriznim terminima: nedeljom od 17:30 i ponedeljkom, sredom i petkom od 13:40 i utorkom i četvrtkom u 19:40 – samo na MTV kanalu!

Povezana vest:  Otvorena najveća muzička konferencija u regionu - KONTAKT