Justin Timberlake 2013 nastup

Džastin Timberlejk dominirao na dodeli MTV video nagrada

Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) je dominirao ovogodišnjom dodelom MTV nagrada za video u Njujorku, osvojivši glavni trofej za najbolji video godine za pesmu „Mirrors“ i druga priznanja. Timberlejk je dobio i nagradu „Video vangard Majkl Džekson“ za celokupnu karijeru i zasenio druge zvezde koje su prošle noći nastupile u centru Barklejs, u Bruklinu, i iznenadio obnovom svog bivšeg sastava „En sink“ (‘N Sync). 
Duo Meklemor i Rajan Luis (Macklemor $ Ryan Lewis) je drugi veliki dobitnik – nagrađen je za najbolji hip-hop video za „Can’t Hold Us“ I za najbolji video sa društvenom porukom za numeru „Same love“.  Bruno Mars je osvojio statuetu za najbolji video za muškog izvođača, a za najbolju izvođačicu nagrađena je Tejlor Svift. 
Timberlejk je izveo miks pesama uključujući „SexyBack“, „Cry me a river“, „Senorita“, „Suit and Tie“ i „Rock your Baby“, a zatim nastupio sa četiri člana svog bivšeg benda – rasformiranog 2002 – sa dva njihova najčuvenija titla „Girlfriend“ i Bue Bye Bye“. 
-Ne zaslužujem ovu nagradu, ali je neću vratiti – našalio se pevac koga je animator večeri Džimi Falon nazvao legendom. 
Među zvezdama koje su nastupile prošle noći bili su Kanje Vest, Majli Sajrus, Dženifer Hadson, Bruno Mars i Lejdi Gaga. Lejdi Gaga otvorila je svečanost novim singlom „Applause“ maskirana kao bela šahovska figura, ali je nastup završila u minijaturnom bikiniju u kojem je bila čitave večeri. 
Prve MTV nagrade se dodeljuju od 1984. Nagrada je statueta astronaut na Mesecu. 

Povezana vest:  KAKO JE IZGLEDAO PETAK TRINAESTI U KLUBU JULIAN LOFT?