Taylor Swift MTV VMA

Harry Styles iznervirao Taylor Swift!

Taylor Swift nije mogla da se suzdrži videvši svog bivšeg dečka Harryja Stylesa na pozornici ovogodišnje dodele MTV VMA. Američka country pop zvezda koja je za dobila nagradu za videospot ‘I Knew You Were Trouble’ prokomentarisala je sa Selenom Gomez Harryjev govor dok se zahvaljivao fanovima One Directiona. 
Kamerama nije promaklo to da je inače uvek odmerena Taylor rekla: Daj zaćuti, začinjeno i psovkom, piše The Huffington Post.

Prema drugim izvorima, Taylorine reči bile zapravo namenjene Seleni koja je bila nervozna uoči proglašenja nominovanih za kategoriju pop video godine u kojoj se takmičila. 
Swift i Styles raskinuli su medijski izuzetno popraćenu vezu početkom januara, a iako su bili svega nekoliko meseci zajedno, Taylor nije lako podnela kraj te ljubavi. 
Kako se nagađa, pesma ‘I Knew You Were Trouble’ posvećena je upravo mladom britanskom zavodniku. Prilikom preuzimanja nagrade Taylor je rekla:

Povezana vest:  Besplatni kondomi na koncertima Lejdi Gage

-Želim se zahvaliti i osobi koja me je inspirisala za ovu pesmu, zahvaljujući kojoj sam i dobila nagradu. A ta osoba dobro zna na koga mislim – rekla je Taylor.