Ben AffleckAflek odustao od dva rediteljska projekta

Holivudski glumac i reditelj Ben Aflek odustao je zbog uloge Betmena u nastavku filma „Čovek od čelika“ od dva rediteljska projekta.
On je planirao da režira filmove „The Stand“ i rimejk francuskog trilera „Tell No One“, ali to neće uraditi zbog rada u novom filmu studija „Vorner“.
Kako prenosi Dedlajn, Skot Kuper će umesto Afleka, koji je režirao film „Argo“ koji je osvojio tri Oskara, režirati adaptaciju romana Stivena Kinga „The Stand“.
Takođe u medijima se spekuliše da će Aflek igrati u više filmova o Betmenu, a možda će i režirati film „Liga pravednika“.
Studio „Vorner“ saopštio je prošlog četvrtka da će 41-godišnji Aflek igrati povučenog milijardera Brusa Vejna/Betmena, u nastavku filma Zeka Snajdera „Čovek od čelika“ koji bi u bioskope trebalo da stigne 2015. i u kome Supermena igra britanski glumac Henri Kavil.
Većina fanova ovog filmskog i strp junaka nije zadovoljna izborom Afleka za tu ulogu, pa su na internet sajtovima i društvenim mrežama pokrenute peticije da se kasting ponovi.

Povezana vest:  "Pritajeno zlo: Osveta 3D" uskoro u bioskopima