miley vma

BILLY RAY CYRUS: Miley je još uvek moja mala devojčica

Još uvek se nisu slegli utisci o šokantnom nastupu Miley Cyrus na ovogodišnjoj dodeli MTV VMA a Mileyin tata Billy Ray Cyrus (52) je izjavio za Entertainment Tonight:

-Naravno, ja ću uvek biti tu za Miley. Njenom dolasku svaki put se zveselim. Ona će za mene uvek biti moja mala devojčica, bez obzira što se dogodi u tom ludom svetu showbizza. Moja ljubav prema Miley je neograničena. 
Još uvek je nejasno slaže li se ili ne s saopštenjem američkog Televizijskog veća roditelja, čiji je član i Billy Ray, koje se osvrnulo na neprimeren nastup bivše teen zvezde.

Povezana vest:  USPEŠNI ČAROLIJANCI: LENA STAMENKOVIĆ NA DEČJOJ PESMI EVROVIZIJE

-MTV i dalje seksualno iskorišćava mlade žene promovisanjem performansa koji uključuje lascivan ples u bikiniju boje kože. Kako takav imidž bivše dečje zvezde Miley Cyrus može biti primeren 14-godišnjacima? – stoji u saopštenju. 
Majka pjevača Robina Thickea, s kojim je Miley izazovno plesala prilikom pesme ‘Blurred Lines’, takođe je bila neugodno iznenađena:

Povezana vest:  Grupa BES dočekala Novu godinu uz "KRAH"!

-Nisam očekivala da će joj guza biti toliko blizu mog sina. Ne znam šta je Miley htela postići time. Jednostavno ne razumem, mislim da joj to neće doneti nikakve koristi – rekla je Robinova majka Gloria Loring. 
Mileyin nastup zasenio je i golišavu Lady Gagu koja se na pozornici pojavila u tangama te Justina Timberlakea, koji je sa kolegama iz boy banda N’Sync, Lanceom Bassom, J.C. Chasezom, Chrisom Kirkpatrickom i Joeyem Fatoneom, otpevao stvar ‘By Bye Bye’ iz 2000. godine.

Povezana vest:  Taylor Swift žei decu i brak sa Harryjem iz 1D, da nije prerano?