zvezda okupljanje

Savović: Velika je čast igrati za Zvezdu u Evroligi

Košarkaš Crvene zvezde Boris Savović rekao je danas da jedva čeka početak sezone, a posebno nastupe crveno-belih u Evroligi. Zvezda će posle 13 godina učestvovati u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, gde će joj u grupi D protivnici biti Laboral, Makabi, Panatinaikos, Lokomotiva i pobednik kvalifikacija.
-Drago mi je što sam dobio priliku da nosim crveno-beli dres u Evroligi. Zvezda je institucija i to ćemo i pokazati u Evroligi. Očekuje nas teška grupa, ali verujem da ćemo uspeti da se dobro pripremimo za sva iskušenja i u predstojećoj sezoni mnogo puta obradujemo naše verne navijace – rekao je Savović. 
On je istakao da je prezadovoljan bazičnim pripremama na Zlatiboru, koje se polako privode kraju.
-Odlično radimo, uslovi su vrhunski i sve smo maksimalno iskoristili. Atmosfera u timu ne može da bude bolja, pridružili su nam se i americki košarkaši, radimo dobro i odbrojavamo dane do početka nove sezone – naglasio je Savović.
Izabranici Dejana Radonjica su u utorak odigrali prvu pripremnu utakmicu, slavili su protiv Sloge sa 104:63. Naredni meč čeka ih u četvrtak, kada na Zlatibor dolazi šampion Rumunije Asesoft.
-Vreme provedeno na Zlatiboru, a potom i sve prijateljske utakmice koje nas čekaju osmišljeni su na pravi način da bismo se pripremili za veoma uzbudljivu sezonu. Svi smo fokusirani da ostvarimo rezultate kakvi se od nas i očekuju. Svesni smo i pritiska, ali verujem da ćemo se u predstojećoj sezoni izboriti sa tim na najbolji mogući način – zaključio je krilni centar Zvezde.

Povezana vest:  Moje doživeo moždani udar