Manu-horizontal1Estefania-Riera

Manu Čao sviraće duže od dva sata

Popularni francusko španski gitarista i pevač Manu Čao obećao je beogradskoj publici da će koncert 14. septembra u Hali sportova trajati duže od dva sata, saopštio je danas organizator AAA produkcija
Čao će nastaviti tradiciju sjajnih nastupa u Srbiji, u novobeogradskoj Hali sportova sa „La Ventura“ sastavom, planira da uveseli svoje fanove neverovatnom i jedinstvenom mešavinom muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike.
Kako je najavio organizator koncerta Čao, gitarista Mađid Fahem, Filipe Tebul na bubnjevima i Gambit na bas gitari sviraće duže od dva sata, pored legendarnih hitova „Bongo Bong“, „La Vida Tombola“, „Me Gustas Tu“, „Mala Vida“, „Clandestino“ i ostalih Čao će izvesti i pesme koje do sad nisu objavljene.
Vrata Hale sportova za publiku se otvaraju u 19 sati, a nastup predgrupe ska-pank sastava „Samostalni Referenti“ počinje sat kasnije. Nakon njih nastupiće rege muzičar Hornsman Coyote sa svojim bendom a Čao i „La Ventura“ na pozornicu će izaći petnaestak minuta pre 22 sata.
Koncert Čao i „La Ventura“ imaće i humanitarni karakter, u holu Hale sportova prodavaće se suverniri i muzička izdanja vezana za karijeru pomenutog sastava, a sva sredstva prikupljena prodajom u toku večeri namenjena su beogradskom Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.
Preostale ulaznice za koncert mogu da se poruče onlajn preko sajta www.gigstix.com i kupe u Corner Shopovima širom Srbije po ceni 2 500 dinara, a na sam dan koncerta koštaće 3000 dinara.

Povezana vest:  Lejdi Gaga u novom filmu o Mapetima