alicia_keysAliša Kiz i Vupi Goldberg u žiriju festivala Trajbeka

 

Aron Ekhart (Aaron Eckhart), Amerika Ferera (America), Ališa Kiz (Alicia Keys) i Vupi Goldberg (Whoopi) biće u žirijima koji će dodeljivati nagrade na predstojećem festivalu Trajbeka (Tribeca) u Njujorku.

Ekhart i Čeril Hajns (Ćeryl Hines), kao i scenarista Džon Ridli (John Ridley) i režiser, producent i scenarista Gari Ros (Gary Roš) biće u žiriju koji će dodeljivati priznanja u kategoriji najbolji svetski igrani film.

Povezana vest:  Koncert za Kosovo i Metohiju na Marakani

Vupi Goldberg, Džesika Alba (Ješica) i Ejdan Kvin (Aidan Quinn) biće u grupi koja će odlučivati o pobedniku u kategoriji najbolji svetski dokumentarni film, prenosi list Varajeti (Variety).

U žiriju za njujorški igrani film biće Selma Bler (Blair), Endru Makartni (Andrew Mčarthy) i Zak Braf (Zać Braff), dok će Amerika Ferera, Den Klores (Dan) i Skot Nojstadter (Scott Neustadter) odabrati najbolji njujorški dokumentarni film.

Povezana vest:  BEND INTERPOL DOLAZI U BEOGRAD

Priznanje za najbolji kratki igrani film dodeliće žiri u kojem će biti i Bruk Šilds (Brooke Shields), Piter Fasineli (Peter Facinelli) i suosnivač Tvitera Džek Dorsi (Jack Dorsey).

Ališa Kiz sedeće u žiriju za najbolji kratki dokumentarni film.

Šest nagrada biće uručeno na svečanoj ceremoniji 29. aprila. Festival Trajbeka trajaće od 21. aprila do 2. maja.

Povezana vest:  Lista dobitnika ovogodišnjih MTV video nagrada