prazna slika

Manu Čao nastupio pred više hiljada fanova u Hali sportova

Francuski muzičar Mano Čao La Ventura, koji je poznat po veoma pozitivnoj energiji koju šalje na svojim koncertima, večeras je nastupio u beogradskoj Hali sportova pred, kako su saopštili organizatori, oko 6.000 ljudi, koji su više od dva sata pevali i igrali uz njegove pesme u kojima kombinuje različite muzičke stilove.
Pre konceta publiku su kombinacijom ska-pank zvuka zagrejali „Samostalni referenti“, potom i rege muzičar Horsman Kojot (Nemanja Kojić), najpoznatiji kao lider benda „Eyesburn“, a oko 21.45 na scenu je izašao i Manu Čao zajedno sa svojim tročlanim bendom koje su fanovi pozdravili ovacijama.
Manu Čao je večeras ostvario dobar kontakt sa publikom uzbudljivim nastupom tokom kog su se mešali zvuci od panka i roka, preko skaa, do rege i latino muzike.
Manu Čao, koji je prvi put u Srbiji nastupio 2002. godine na rasprodatom stadionu Tašmajdan, u svojim socijalno obojenim tekstovima na španskom, francuskom, engleskom i portugalskom peva o ljubavi, siromaštvu getu i imigraciji.
Ovo je četvrti put da Manu Čao nastupa u Srbiji – nakon koncerta u Beogradu, nastupio je na festivalu “Exit” 2008. i u „Spensu“ tri godine kasnije.

Povezana vest:  Vladan Vučković Paja – JAZZiJA – novi album u prodaji!

 

NAPOMENA UREDNIKA:

Uz tekst je trebala da stoji i fotografija, ali nema!