VayaConDios1 -DannyWillem

Deni Klajn o počecima grupe „Vaya Con Dios“

Belgijski sastav „Vaya Con Dios“ (Vaja kon Dios) 12. Oktobra u beogradskoj Kombak Areni izvešće poslednji put svoje najveće hitove u okviru svoje oproštajne turneje.
Kako je saopšteno iz Arene, biće to veće posvećeno najvećim hitovima benda i srećan završetak muzičke bajke koja traje već tri decenije.
Pevačica Deni Klajn otkrila je da je grupa imala težak početak i da je malo nedostajalo da propadnu u muzičkom biznisu.
-U životu sam radila mnogo toga, bila sam čistačica, prodavačica, sekretarica u advokatskoj kancelariji…Nisam imala fakultetsku diplomu pa su svi poslovi koje sam tada mogla da obavljam bili poslovi koji nisu bili dobro plaćeni. Naravno, bilo je trenutaka kada sam mislila da sve to ne vodi ničemu – rekla je 60-godišnja Deni Klajn.
-Imala sam 31 godinu kada smo objavili ‘Just a Friend of Mine’. Tada sam imala veoma težak život i bilo je trenutaka kada sam pomislila kako me muzika neće odvesti nikuda. Ali nešto u meni je govorilo da ne bih mogla da se bavim nečim drugim u životu. Na kraju morate…Zapravo, ne morate ništa u životu. Ali, ja sam pratila to što sam osećala unutra, htela sam da probam i mislila da ako to ne uspe naići će nešto drugo. Na kraju se ispostavilo da je to bilo to – objasnila je ona.
Ulaznice za koncert, koji organizuje produkcija „Playlive“ su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima, biletarnici Arene i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs .

Povezana vest:  Ešlijeva čestitka rasplakala Šeril Kol