seve huremSeverina ‘zlatnim’ spotom za pesmu Hurem proslavila pola miliona fanova na facebooku

Severina je danas tačno u podne na svojoj facebook stranici objavila novi spot za pesmu „Hurem“. Tekst i melodiju za pesmu napisao je Andrej Babić, a za aranžman je zaslužan Ivo Popeskić.
‘Hurem’ je premijerno objavljena u ponedeljak, kada je Severina premašila pola miliona fanova na facebooku.
Povodom predstavljanja pesme, Severina je objavila na facebooku: – Pjesmu sam otpjevala jer moja mama obožava Sulejmana Veličanstvenog i naravno jer je dobra melodija i tekst. Također, htjela sam pjesmom zahvaliti svojim fanovima, kojih na Fejsu ima preko pola milijuna. Sretna sam što se zajedno veselimo i radujem se novim koncertima. Premijerno ćemo pjesmu izvesti na koncertu u sarajevskoj Zetri. Mislim da za nju imamo najljepši spot ovih prostora. Radio ga je moj dragocjeni suradnik, najveći video umjetnik ovih prostora – Dorijan Kolundžija koji je radio video produkciju aktualne turneje #DUK2013. Uživajte u novoj pjesmi i spotu!
Pesmom i novopečenom saradnjom zadovoljan je i Andrej, koji je putem svog facebook profila izjavio: -Već pri snimanju demo snimke, rekao sam – ova pjesma ima neku jaku žensku energiju u sebi i samo je Severina može donijeti na način da joj vjerujem svaku riječ. Trebalo je skupiti malo hrabrosti i poslati joj. Ostalo je povijest.
SPOT I PESMU MOŽETE POGLEDATI OVDE!

Povezana vest:  Nostalgično putovanje kroz hitove grupe "Indeksi" (FOTO)

FOTO: Biljana Gaurina