Katy Perry  - Photo Credit-Cass BirdKATY PERRY NASTUPA NA „2013 MTV EMA“ U AMSTERDAMU

Katy Perry je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti na dodeli „2013 MTV EMA“, najvećem svetskom muzičkom događaju, i uživo će izvesti njen novi singl „Unconditionally“. Kao specijalni gost pojaviće se i legenda komedije Will Ferrell, zvezda novog filma Anchorman 2: The Legend Continues: On će izveštavati sa raznih lokacija iz Amsterdama u stilu Rona Burgundyja, lika kojeg tumači u filmu Anchorman.
Dodela „2013 MTV EMA“ prenosiće se uživo u nedelju 10. novembra, u 21.00 iz dvorane Ziggo Dome u Amsterdamu.
Katy Perry je izjavila: / Veoma sam uzbuđena zbog povratka na EMA pozornicu! Pripremiću poseban nastup za tu priliku i izvešću potpuno novu pesmu sa albuma PRISM koju želim da podelimo sa fanovima širom sveta 10. novembra.
Trostrukoj dobitnici nagrade EMA, Katy Perry, pozornica dodele EMA nije strana: bila je voditeljka šoua 2008. i 2009. godine, nastupila je 2008. i 2010., a 2011. je bila prezenterka. Njen novi željno iščekivani album PRISM pojaviće se 22. oktobra i na njemu će se naći hit singl „Roar“, koji je osvojio sve top liste širom sveta i nastavlja da postavlja rekorde.
Voditelj Ron Burgundy (Will Ferrell) doneće svoj urnebesni humor u Amsterdam, javljajući se s različitih poznatih gradskih lokaliteta tokom svečanosti dodele.
Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode na spisku nominovanih za „2013 MTV EMA“ sa po pet nominacija, dok se Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke takmiče za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction imaju po tri nominacije. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea. MTV će naknadno najaviti ostale izvođače i prezentere na dodeli EMA.
MTV EMA je MTV-jeva svetska proslava najvećih muzičkih zvezda koja odaje počast izvođačima sa svih strana sveta i iz svih žanrova i spaja sve muzičke fanove u jedinstvenom iskustvu u nedeljama koji prethode svečanosti dodele. Fanovi mogu da glasaju za sve EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, na stranici www.mtvema.com.

Povezana vest:  Otkrivamo nova imena Arsenal festa 2023: Clutch, Dubioza kolektiv, Nemanja Radulović, Pendulum DJ set...