Decija revija - Delta City„Dan za najmlađe“ u Delta Cityju

Deco, mame, tate, bake, deke, kao što ste navikli, odlična zabava za celu porodicu nalazi se na dobro poznatoj adresi – u Delta City-u.
Ove subote, 12. oktobra, od 16 časova, najmlađi posetioci imaće priliku da uživaju u dečijoj modnoj reviji, u okviru koje će biti predstavljene nove kolekcije brendova za aktuelnu sezonu jesen-zima 2013/14. godine, kao i u lutkarskom pozorištu i drugim brojnim zabavnim animacijama za decu.
Najnovije dečije kolekcije brendova Carter’s, Puma, Marks&Spencer, C&A, Legend, Evolution, Tally Weijl i drugih, nosiće 60 malih manekena, Udruženja „Fashion“, uzrasta od 5 do 14 godina.
U okviru lutkarske predstave „Nestašni Ćira“, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa avanturama malog Ćire koji je kao i svaki drugi dečak – veseo, razigran, znatiželjan, ali i pomalo nestašan. Upravo zbog toga upada u nevolju iz koje mogu da ga spasu samo deca. Predstava nosi jasnu poruku o poštovanju pravila, lakovernosti, ali i iskrenom prijateljstvu. Glavne uloge u predstavi igraju glumci Zoran Todorović i Ljiljana Živić.
Zato, deco, pravac u subotu u Delta City kako bi se upoznali sa aktuelnim modnim trendovima i sjajno se zabavili!

Povezana vest:  Besplatne predstave od danas i na Novom Beogradu