miley the movement 1Pogledajte dokumentarni film o Miley Cyrus na MTV kanalu, sutra u 19:00 i osvojite njen novi disk!

Nakon što je dobila četiri nominacije za „2013 MTV EMA“, svojim nastupom na VMA uzburkala javnost, a pesmama osvojila vrhove listi prodaje i pomogla da reč „twerk“ postane deo svakodnevnog govora, svetska superzvezda Miley Cyrus dospela je na sam vrh pop-kulture. Ali ko je prava Miley i šta je inspirisalo njenu transformaciju pogledajte u ekskluzivnom MTV dokumentarcu Miley: The Movement na MTV kanalu u petak, 11. oktobra u 19:00.
Ali to nije sve! Ukoliko odmah posle emitovanja filma posetite MTV.RS i odgovorite tačno na pitanje koje će se odnositi na neki deo iz života Miley Cyrus koji je bio prikazan u dokumentarcu, stičete mogućnost da budete prvi koji će osvojiti njen novi album „Bangerz“, koji vam daruje izdavačka kuća Menart.
Tokom poslednja četiri meseca MTV je dobio dosad neviđen uvid u život Miley Cyrus, koja će hrabro povesti gledaoce na svoje burno putovanje od tinejdžerske TV senzacije do jedne od najmagnetičnijih i najkontroverznijih zvezda pop muzike, u dokumentarcu „Miley: The Movement“, koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u petak, 11. oktobra u 19:00.
Intimni 60-minutni dokumentarni film zabeležio je pravu ličnost i evoluciju Miley Cyrus dok se priprema za objavljivanje svog prvog albuma za RCA Records, „Bangerz“, koji će se naći u prodaji od utorka, 8. oktobra. Videćete njene uspone i padove kod kuće, u studiju i na turnejama, kao i planiranje, probe, sam nastup i medijsko ludilo koje je pratilo duet s Robinom Thickeom na dodeli „2013 MTV Video Music Awards“.
Film je rađen po ugledu na slične dokumentarace o životu superzvezda, kakvi su snimljeni o Lady Gagi, Drakeu, Nicki Minaj, Brittney Spears i, najnoviji, o Demi Lovato.
Miley je nominovana za četiri nagrade MTV EMA, u kategorijama Najbolji ženski izvođač, Najbolji spot, Najbolji pop izvođač i Najbolji američki izvođač. „2013 MTV EMA“ dodela se ove godine održava u nedjelju 10. novembra, u 21:00 u novoj dvorani Ziggo Dome u Amsterdamu, sa direktnim prenosom na MTV kanalu. Glasanje se odvija na mtvema.com.
Novi album Miley Cyrus „Bangerz“ kod nas ćes e pojaviti u toku sledeće nedelje, a na njemu će se naći trinaest novih pesama. Na albumu su sarađivali slavni producenti i autori pesama, kao što su Mike Will, Pharrell, Future, i will.i.am, Big Sean i Britney Spears.i predstavlja kreativni uzlet za Miley.
„Wrecking Ball“, drugi singl s albuma „Bangerz“, objavljen je 25. avgusta i odmah se popeo na 1. mesto na iTunesovoj listi Top Songs, 1. mesto na Billboardovoj listi Hot 100 i 1. mesto na Spotifyu. Spot za „Wrecking Ball“ postao je video koji je najbrže postigao status CERTIFIED: VEVO-ovu oznaku za spotove sa 100 miliona pregleda i to u roku od šest dana. Prvi singl „We Can’t Stop“ bio je objavljen 2. juna i popeo se na 1. mesto na iTunesu u SAD-u i 23 druge zemlje. Taj singl je dostigao drugo mesto na Billboardovoj listi Hot 100 i prodat je u više od 2 miliona primeraka samo u SAD-u. „We Can’t Stop“ je takođe postao prvi singl Miley Cyrus na 1. mestu u UK-u.

Povezana vest:  Adel otkazala turneju po Americi

Miley: The Movement
Premijera: petak, 11. oktobar u 19:00
Reprize: subota u 12:30, nedelja u 15:00, ponedeljak u 16:10 i utorak u 21:00