linkin-parkMTV World Stage – Linkin Park feat. Jay-Z
MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta. Svakog petka sa početkom u 21:00, na svom MTV kanalu možete pogledati koncerte snimljene u visokoj rezoluciji širom sveta.
U petak, 16. aprila, imaćete priliku da pogledate nastup sastava Linkin Park u okviru Project Revolution festivalske turneje. Radi se o koncertu koji je održan 29. juna 2008. godine u Milton Keynes National Bowl u Engleskoj, a kao specijalan gost na koncertu nastupio je Jay-Z. Ovaj koncert je bend objavio i kao live CD i DVD izdanje pod nazivom ‘Road to Revolution: Live at Milton Keynes’.
Project Revolution je muzički festival koji Linkin Park organizuju još od 2002. godine. Linkin Park svake godine nastupa na ovom festivalu kao i muzičari koje ovaj bend odabere. Među njima su do sada bili Cypress Hill, Xzibit , Korn, Snoop Dogg, Ghostface Killah, Funeral for a Friend, My Chemical Romance, HIM, Placebo. 2008. godine na turneji su nastupali i The Bravery, HIM, Chris Cornell, Busta Rhymes, Enter Shikari, N*E*R*D, Pendulum i Jay-Z koji je pored gostovanja na nastupu Linkin Parka održao i solo nastup.
Ovo je prvi put da su Linkin Park doveli Project Revolution u Evropu, kao i prva live saradnja Linkin Parka i Jay-Zja van Amerike. Koncert koji je bend održao u Engleskoj najposećeniji je koncert na ovoj turneji. Ovom jednodnevnom festivalu prisustvovalo je 65 000 posetilaca!
Ekskluzivno, samo na kanalu MTV prenosimo atmosferu sa spektakularnog koncerta iz Britanije!
Povezana vest:  Darko Rundek, Kaiserdisco i Marko Nastić na događaju „Tvoj glas za tvoju zabavu“