Avril Lavigne MacauAvril Lavigne otkrila tajnu svoje mladolikosti

Pop punk princeza Avril Lavigne za koju mnogi komentarišu da nije ni dana ostarila u ovih desetak godina koliko je prisutna na sceni, otkrila je u čemu je tajna njene mladolikosti (iako, naravno, njenih 29 godina ne možemo ni smatrati nekom starošću).
-Zauvek ću biti mlada u srcu i otvorena duha. To je ono što vas čini mladima. Nije uopšte bitno koliko imate godina, već kako se osećate. Iako sam brzo morala odrasti jer sam sa 17 godina ušla u svet showbizza i bila okružena odraslima, zadržala sam svoj buntovnički stav – rekla je Avril dodavši da se u nekim pesmama s novog albuma poput ’17’ i ‘Here’s To Never Growing Up’ oseti nostalgija za prošlošću, objavio je digitalspy.
Avril je otkrila da će u budućnosti sigurno snimiti album obrada božićnih pesama te da je za nju najbolja pesma koju je ikad snimila stvar ‘I’m With You’.
Požalila se da se muzička industrija jako promijenila u proteklih deset godina.
-Nigde više na radiju ne možete čuti rock muziku. Samo pop i plesnu muziku. Ja sam oduvek volela malo žešći pop rock. Ali toga više nema. Ipak, srećna sam što mogu raditi posao koji volim te što još uvek imam verna fanove –ć rekla je Avril.
U jednom prethodnom intervjuu Avril je naglasila da se vidi u showbusinessu i za dvadesetak godina.
-Želim da budem uspešna poput Madonne. Mislim da je ona neverovatna. Uspela je da izbalansira privatni život i karijeru – rekla je Avril.
Objasnila je da je za dugovečnu karijeru bitno menjati se sa svakim novim albumom, ali to nikako ne sme biti isforsirano.

Povezana vest:  12. BELGRADE BEER FEST 2014, Šta nas očekuje na ovogodišnjem Beer Festu?!