Miley Cyrus  Hapers Bazaar September 2013Billy Ray Cyrus: Miley je veoma pametna mlada dama

Otac mlade pevačice i poznata country zvezda konačno je dao svoj komentar o nedavnim nastupima svoje ćerke.
Billy Ray Cyrus, otac ovih dana jednostavno neizbežne Miley, je i sam velika zveda u svetu country muzike. On iza sebe ima 12 albuma i čak 44 singl izdanja, od kojih je najpoznatiji pesma „Achy Breaky Heart“ iz 1992, koja je dostigla višestruke platinaste tiraže širom sveta. Brojni mediji su spekulisali šta otac kontroverzne pevačice misli o velikoj gužvi koja se digla oko njenih javnih nastupa i spotova koja je započeta njenim već čuvenim VMA nastupom, a Billy Ray sada za magazin Access Hollywood kaže:
-Ona je jedna veoma pametna mlada dama. Želela je da digne malo galame, i misija je uspešno obavljena. Za ovo se ona stvarno dosta pripremala, i uložila je u sve to i značajna sredstva. Svi ti medvedići i rekviziti na bini, sve je to sama platila da bi bina izgledala sjajno. I rekla je da želi da ljudi zaista pričaju o tome što će se desiti.
Iako je branio nastup Miley, poznati country muzičar priznaje da mu novi i „odrasliji“ imidž njegove ćerke ne pada baš lako:
-Želela je da od tinejdžerske superzvezde sada postane jedna mlada dama, i u muzičkom smislu, zaista ima mnogo toga da kaže. Ali za mene je to u nekim trenucima prilično teško – ona je i dalje Miley, moja mala devojčica, moja ćerka.
U petak ste imali priliku da premijerno vidite film „Miley: The Movement“ u kojem kroz 60 minuta MTV prati dešavanja oko pevačice u vreme dok priprema svoj prvi album za RCA Records, izdanje pod nazivom „Bangerz“.

Povezana vest:  Nišvilu – dva, Love festu - sedam miliona!