Incognito2012-Casual-lrgGrupa INCOGNITO nastupa u Domu sindikata u subotu, 19. oktobra

Predvodnici acid jazz scene, grupa Incognito, nastupiće u Domu sindikata 19. oktobra, u subotu, od 20.30 časova, u organizaciji „My Way“ koncertne agencije.
Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma sindikata i svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1900 i 2300 dinara, a na dan koncerta biće dostupne samo na blagajni Doma sindikata.
Na koncertu u Beogradu ovaj britanski sastav promovisaće najnoviji album „Surreal“, na kome većinu pesama izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama. Beogradsku publiku očekuje odličan provod, a na bini će se pojaviti 11 članova benda zajedno sa pevačicama Kejti Hektor i Vanesom Hejns.
Set listu čini preko 15 pesama među kojima su i legendarni hitovi: „Don’t You Worry ’bout a Thing“, „Always There“, „Still a Friend Of Mine“, „Positivity“ i mnogi drugi.
Incognito su pravi miljenici beogradske publike, jer se na njihovim koncertima uvek uživa u energičnom nastupu i spoju starog i novog zvuka. Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova. Uspon benda Incognito počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću „Talkin’Loud“ objavili hit singl „Always there“, a zatim i album „Inside life“, a internacionalnu slavu donosi im naredni album „Tribes, Vibes & Scribes“ sa obradom pesme Stivija Vondera „Don’t You Worry ‘Bout a Thing“. Na taj način Incognito postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.

Povezana vest:  Bod Dilan uči da svira gajde