jelena-karleusa-viva-la-diva

Jelena Karleuša tuži Seku, Acu Lukasa I Ivana Ivanovića

Zbog učestalih medijskih napada na Jelenu Karleušu, njen PR tim je izado saopštenje koje prenosimo.

PR TIM JELENE KARLEUŠE, SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:
Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da Jelenin lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica koja kad se predje postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umetnika koji traje skoro dve decenije i važi za jednog od najtiražnihih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, jedino je rešenje – sud!
Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, decu i porodicu, tim advokata podneće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Takodje, biće tuženi i svi mediji koji su preneli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Svetlanu Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična. JELENA KARLEUŠA NIKADA IMENOM NIJE POMENULA POMENUTU I PRIMORANA JE DA TRAŽI ZAŠTITU SUDA. Takodje, javnost obaveštavamo da je voditelj Ivan Ivanović i televizija PRVA, VEĆ tužen četrdeset šest (46) puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i dela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma (47) tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na tv Pink.
JELENA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI, NEĆE DAVATI NIKAKVE IZJAVE I PUNOM PAROM RADI NA POVRATNIČKOJ PESMI, KOJOM ĆE OBRADOVATI SVOJE MNOGOBROJNE FANOVE I POKLONIKE NJENE MUZIKE.

Povezana vest:  Novi album Lil Vejna u maju